Soome politsei uurib kahtlusalust tapmist Iisalmis

Soome politsei uurib ööl vastu tänast jaani-reedet, 19. juunit Põhja-Savos IIsalmis toime pandud kahtlusalust tapmist.

Häirekeskus oli saanud teate, et ühes Iisalmi eramajas on surnud vägivalla tagajärjel meesterahvas. Kasutatud oli tulirelva ja politsei uurib asja kui tapmist, vahendab Iltalehti.

Politsei info kohaselt on nii kuriteo ohver kui kahtlusalune mees sugulased. Kahtlusalune tulistaja on kinni peetud, ta elas ohvriga samas majas.

Asjaosalised isikud on sündinud 1950ndatel ja 1990ndatel aastatel, aga politsei ei täpsustanud, kumb neist on kahtlusalune tulistaja. Samuti ei avalda politsei veel praegu, mis relvaga kuritegu toime pandi.

Poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Iisalmessa – uhri ja epäilty sukulaisia

Epäilty on otettu kiinni. Poliisi tiedotti juhannusperjantain aamuna tutkivansa henkirikosepäilyä Iisalmessa. Hätäkeskus oli saanut ilmoituksen, jonka mukaan iisalmelaisessa omakotitalossa oli kuollut mieshenkilö väkivaltaisen sattumuksen seurauksena. Tekoon oli käytetty ampuma-asetta ja poliisi tutkii tapausta toistaiseksi tappona. Tutkinnanjohtaja Ville Blek kertoi Iltalehdelle, että miesten sukulaisuussuhde on varmistettu väestötietorekisterin kautta.

Kommentaarid
(Külastatud 133 korda, 1 külastust täna)