Rootsi võttis väga valuliselt Soome otsust piir suletuks jätta

Rootsis võeti täna väga valuliselt Soome otsust piir Rootsiga suletuks jätta olukorras, kus see avati Eesti, Norra ja Taaniga.

„Rootslased aetakse Soomest välja,” kõlas pealkiri väljaandes Expressen. Uudises on tsiteeritud siseminister Maria Ohisalot, kelle väitel on Soome teretulnud kõigi Põhjamaade inimesed, välja arvatud rootslased. Expressen märgib samas, et Soome pole ainus, kes sellise otsuse tegi – samalaadse otsuse tegid ka Norra ja Taani.

Beskedet: Svenska turister fortsatt portade från Finland

Svenska turister är inte välkomna in till Finland – men landet öppnar för resenärer från övriga Norden, meddelar den finska inrikesministern Maria Ohisalo. Samtidigt meddelar EU-kommissionen att man föreslår att unionens inre gränser ska öppna den 15 juni, skriver AFP.

Kommentaarid
(Külastatud 2,289 korda, 1 külastust täna)