Maailma Terviseorganisatsioon: uute koroonaga nakatunute arv lõi maailmas rekordi

Eile pühapäeval lõi uute koroonaviirusega nakatunute arv maailmas rekordi, mis oli 183 020, edastas Maailma Terviseorganisatsioon WHO.

Kõige enam uusi nakatumisi tuvastati ühe ööpäevaga Brasiilias, 54 771. USA-s tuli ööpäevaga juurde 36 617 juhtumit ja Indias 15 400, vahendab Yle.

Asjatundjate arvates kasvab nakatumiste arv seoses suurema hulga tehtud testidega. Kokku on maailmas tuvastatud koroona 8,7 miljonil inimesel. Koroonaga seotud surmajuhtumeid on registreeritud 461 715.

Kõige enam nakatumisi on tuvastatud USA-s, üle 2,2 miljoni. USA-s on kõige suurem ka koroonasurmade arv ehk ligi 120 000.

WHO: Uusia koronatartuntoja on todettu ennätysmäärä viimeisen vuorokauden aikana

Tartuntalukujen kasvu selittyy osin koronatestausten lisääntymisellä. Sunnuntaina tilastoitiin yhden vuorokauden ennätysmäärä uusia koronatartuntoja, kertoo Maailman terveysjärjestö WHO. Terveysjärjestön laskelmien mukaan viimeisen 24 tunnin aikana vahvistettiin 183 020 koronatartuntaa. WHO:n mukaan uusia tartuntoja vahvistettiin eniten Brasiliassa, jossa todettiin 54 771 tapausta. Yhdysvalloissa todettiin 36 617 tapausta ja Intiassa 15 400 tapausta.

Kommentaarid
(Külastatud 646 korda, 1 külastust täna)