Lihtne nipp, kuidas suvel päiksega arvutit kasutada

Paljud inimesed, kes on kodutööl ja tahavad õues arvutit kasutada teavad, kui keeruline see on, kui päike peale paistab. Nüüd on aga leiutatud lihtne nipp, kuidas elu kergemaks teha.

Arvuti tuleb panna pappkarbi sisse, et päike peale ei paistaks. Selle nipi kohta pani sotsiaalmeediasse info üles Inglismaal Norwichis elav kindlustusagent Sarah Roberts. Ta ise töötab nõnda suvisel ajal koduaias, vahendab Daily Mail.

Naine ise märgib, et sai selle idee samuti sotsiaalmeedia võrgustikust LinkedIn. Paljud on seda ideed kasutanud ja kiitnud.

How to prevent laptop screen reflection when working outside

British woman went viral with her clever hack to avoiding screen glare Sarah Roberts, an insurance worker from Norwich, took to Facebook page Revealed how to dodge the sun’s reflections while working from home in garden Shared a picture of her laptop placed in a simple cardboard box – shielding it from heat and reflections A woman has gone viral with her clever hack to avoiding screen glare while working from home in your garden or on your balcony.

Kommentaarid
(Külastatud 616 korda, 1 külastust täna)