KUUM: USA-s on koroonaga olukord väga hull, päevane nakatumiste arv võib tõusta 100 000 peale, inimesed on muutunud ükskõikseks

USA-s on koroonaviirusega seoses muutunud olukord väga hulluks, kuna nakatumiste ja surmade arv kasvab, aga inimesed ei huvitu enam hügieeninõuetest.

USA koroonavastase grupi liige Dr Anthony Fauci ütles, et riigis on ohtlikult palju selliseid inimesi, keda ei huvita teadus, võimuorganid ja vaktsiinid. Maad on võtmas ükskõiksus koroona suhtes vaatamata sellele, et USA on maailmas koroonaviiruse peamine epitsenter.

Praegu on USA-s iga päev üle 40 000 uue nakatumise ja koroonasurmade arv on jõudnud 130 tuhandeni. Fauci märkis, et kui nii jätkub, võib nakatumiste arv kasvada 100 tuhande peale päevas.

USA-s kerkis koroonaga nakatunute arv 28. juunil lõppenud nädalaga 46 protsenti ja tõus oli 31 USA osariigis. Viimane koroona epitsenter on Arizona osariik, kus nakatumiste arv kerkis nädalaga 29 protsenti ja kus seetõttu suleti uuesti spordisaalid, baarid, kinod ja veekeskused. Nakatumiste arv on kõige suurem USA lõuna- ja läänesoas, vahendab Daily Mail.

Viimase nädalaga on nakatumiste arv kerkinud kõrgemale senisest tipust, mis oli aprilli keskel. Florida, Louisiana, Idaho ja Washingtoni osariikides on uute nakatumiste arv enam kui kahekordistunud. USA-s kardetakse, et viiruse levik on kontrolli alt väljunud.

Kommentaarid
(Külastatud 2,462 korda, 1 külastust täna)