KUUM: Tallinki Silja Europa kruiisireisil puhkesid rahutused, õlleklaasid lendasid

Tallink Silja suhtekorraldusjuht Marika Nöjd kinnitas Iltalehtile, et 22-tunnisel kruiisil oli rahutusi, aga enamus reisijatest käitus korralikult.

Reedel oli üle mitme kuu Silja Europa esimene kruiisireis. Laeva reisija rääkis, et juba paar tundi pärast väljumist oli kajutite juures koridoris kaklus. Koridoris lendasid õlleklaasid ja muud klaasist esemed inimeste ja seinte pihta. Reisija oli nii hirmul, et ei julgenud terve reisi ajal oma kajutist lahkuda.

Reisija rääkis, et juba õhtul kella 20-st algas hirmus karjumine ja kaklus. Ta kuulis, kuidas klaasid lendasid vastu seina. Ta käis korraks väljas vaatamas ja nägi, kuidas ühte naist oli visatud klaasiga. Tundus, et teda oli visanud täiesti võõras inimene. Samasugune asi jätkus terve öö läbi.

Reisija rääkis, kuidas laeva infost öeldi, et kaklus toimus ka laeva restoranis. Kaklused jätkusid terve öö, hommikuni välja. Hommikul olid kajutite seinad katkised ja verepritsmeid täis. Laeval käis ka laevapolitsei ja hiljem Tallinna politsei. Reisija väitel oli kogu reis ahistav. Inimesed olid mures oma tervise pärast.

Tallink Silja suhtekorraldusjuht Marika Nöjd kinnitas, et kruisil olid tõesti rahutused. On teada, et öösel olid mitmed kaklused. Teadaolevalt kaklesid omavahel eri seltskonnad. Üks inimene sai vigastada ja viidi Tallinnas ravile. Kaklejad viidi Tallinnas politseisse. Enamus reisijatest käitusid korralikult ja laevafirma hinnangul oli tegemist igati õnnestunud reisiga.

Silja Europan 22h-risteilyllä tuopit lensivät päin, yksi loukkaantui: “Oman turvallisuuden puolesta huoletti”

Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd vahvistaa Iltalehdelle, että 22h-risteilyllä oli levottomuuksia, mutta suurin osa matkustajista käyttäytyi hyvin. Silja Europan 22-tuntinen risteily pääsi taas vihdoin vesille kuukausien tauon jälkeen perjantaina. Risteily ei kuitenkaan kaikkien näkökulmasta sujunut aivan suunnitellusti. Iltalehteen yhteydessä ollut lukija kertoi, kuinka jo heti muutaman tunnin jälkeen hänen hyttikäytävällä alkoi tappelu.

Kommentaarid
(Külastatud 8,044 korda, 1 külastust täna)