KUUM: Soome ehitusobjekti koroonapesas on enamus nakatunutest eestlased

Soome Lehto Groupi ühel ehitusobjektil Helsingi piirkonnas on kokku 38 töötajat koroonaviirusega kokku puutunud, nemad suunati täna teisipäeval karantiini koos 12 nakatunuga. Nakatunutest omakorda 7 on eestlased.

Kokku on nakatunuid tuvastatud 12, neist 3 on soomlased, 7 eestlased, üks iraaklane ja üks kosovolane, vahendab Taloussanomat.

Asjast rääkis ehitusfirma Lehto Group personalijuht Kaarle Törrönen. 12 nakatumist on objektil tuvastatud viimase paari nädala jooksul.

Ehitusobjekti nakatumised moodustavad suurema osa Helsingi piirkonna viimase aja nakatumistest. Nakkusega on objektil kokku puutunud ligi 40 inimest, kelle arstid on suunanud karantiini.

Tämä tiedetään nyt Lehto Groupin koronaryppäästä: 38 altistunutta, tartunnan saaneista suurin osa virolaisia

Rakennusyhtiö pitää tartuntoja erittäin harmillisina. Rakennusyhtiö Lehto Groupin yhdellä rakennustyömaalla pääkaupunkiseudulla todettu koronaviruksen tartuntarypäs on johtanut ainakin 38 hengen altistukseen. Nämä henkilöt on asetettu tiistaiaamuna karanteeniin tartunnan saaneiden lisäksi. Tartunnan saaneista kolme on suomalaisia, seitsemän virolaisia, yksi irakilainen ja yksi kosovolainen. Näin kertoi yhtiön henkilöstöjohtaja Kaarle Törr önen Taloussanomille.

 

Kommentaarid
(Külastatud 4,579 korda, 1 külastust täna)