KUUM: Maailma riigid kehtestavad uuesti koroonapiiranguid, kuna kardavad teist lainet

Maailma riigid on hakanud uuesti kehtestama koroonapiiranguid, kuna kardetakse viiruse uut tulekut ja teist lainet.

Piirangud on kehtestatud vähemalt 11 riigis, nende seas Hiina, Jaapan, Lõuna-Korea ja Saksamaa. Maailmas ollakse üha enam hirmul koroona teise laine tuleku pärast, vahendab Telegraph.

Kuigi suremus on koroona puhul suhteliselt väike, eriti nooremate inimeste puhul, on ometi olnud raskeid surmaga lõppevaid juhtumeid ja haiguse käitumine on praegu veel teadmata. Seetõttu on riigid hakanud igaks juhuks kehtestama uuesti piiranguid, et ära hoida haiguse teist lainet.

At least 11 countries have reimposed restrictions amid fears of coronavirus second wave

Likewise China, which released strict lockdown measures on April 8 after 11 weeks, was forced to bring back restrictions in Wuhan and revert back to high alert from medium status in Shulan. On May 8, local governments in Germany had to activate emergency measures in three districts that have seen flare-ups of the virus at local meatpacking centres in North Rhine-Westphalia and Schleswig-Holstein.

Kommentaarid
(Külastatud 6,291 korda, 1 külastust täna)