KUUM: Helsingis oli öösel suur politseioperatsioon seoses massikaklusega, kus käiku läksid ilutulestiku raketid ja kivid

Helsingis Hietaniemis oli öösel suur politseioperatsioon. Politsei läks lahutama massikaklust, aga noortejõuk kasutas politsei vastu ilutulestiku rakette ja kive.

Olukord algas läinud jaaniööl enne kella 2, kui politsei läks kohale Hietaniemi randa korvpalliväljakule lahutama massikaklust. Osa noortest hakkas aga piirama politseinikke, loopima kive ja lennutama politseinike ja politseiautode suunas ilutulestiku rakette, vahendab Yle.

Politsei hinnangul oli kohal mitusada noorukit, kellest osa käitusid agressiivselt. Kohale saabus lõpuks ligi 30 politseipatrulli. Politsei oli sunnitud lõpuks kasutama gaasi, olles eelnevalt korduvalt noorukeid hoiatanud.

Olukord rahunes umbes kella 3 ajal öösel. Politsei info kohaselt keegi noorukitest vigastada ei saanud. Mõned politseinikud said aga kergeid vigastusi ja mitu politseiautot rikuti ära. Kannatada said ka eraisikute autod.

Politsei on võtnud kinni mitmeid noorukeid, kellest kahte kahtlustatakse kuriteos.

Helsingin Hietaniemessä yöllä iso poliisioperaatio – poliisi tuli keskeyttämään joukkotappelua, kohti ammuttiin ilotulitteilla ja päin heitettiin kiviä

Poliisi epäilee kahta nuorta rikoksesta. Helsingin Hietaniemessä on ollut viime yönä mittava poliisioperaatio. – Nuorisojoukko on käyttäytynyt aggressiivisesti poliisia kohtaan. Poliisia kohti on ammuttu ilotulitteella, komisario Tuukka Skottman Helsingin poliisista kertoo. Helsingin poliisin tiedotteen mukaan tilanne alkoi juhannusyönä hieman ennen kahta aamuyöllä, kun poliisi meni Hietaniemen rannan koripallokentälle keskeyttämään joukkotappelua.

Kommentaarid
(Külastatud 5,940 korda, 1 külastust täna)