KUUM: Helsingi ehitusobjektil tuvastati 7 koroonaga nakatumist töötajatel, kel puudusid haigusnähud

Helsingis Kalasatamas ehitusfirma SRV Loisto tornmaja ehitusobjektil tuvastati käesoleva nädala jooksul kokku 7 koroonaviirusega nakatumist isikutel, kel puudusid haigusnähud.

Käesoleval nädalal tuli ehitusobjektile kohale kümmekond meedikut, kes asusid seal töötajaid viiruse suhtes testima. Mõne aja pärast tullakse teistkordselt testima, et asi oleks kindel, vahendab Ilta-Sanomat.

Käesoleva nädala 7 uut nakatumist tulid välja kõigi 218 töötaja laustestimise käigus. Nakatumised tuvastati isikutel, kel puudusid haigusnähud.

Lääkäriryhmä marssi Helsingissä isolle rakennustyömaalle koronan takia – näin paljon tartuntoja löytyi

SRV testasi Helsingissä SRV:n Loisto-tornitalon työmaalla kaikki työntekijät. Työmaalla havaittiin tällä viikolla 7 uutta koronavirustartuntaa. Helsingin Kalasatamassa SRV:n Loiston työmaalla työskennellyt rakennustyömies kertoi Ilta-Sanomille 30.5, että hän vaihtoi työmaata sen jälkeen, kun hän huomasi, ettei työmaalla noudatettu koronamääräyksiä. Työmaalla oli koettu tartuntapiikki, kun viikon aikana työmaalla todettiin useita positiivisia koronavirustartuntoja.

Kommentaarid
(Külastatud 3,111 korda, 1 külastust täna)