Helsingis oli üle 100 nooruki omavaheline vastasseis

Helsingis Malmis oli täna esmaspäeval üle 100 nooruki omavaheline vastasseis. Teadaolevalt keegi vigastada ei saanud.

Helsingi politsei andmetel kogunes üle 100 nooruki Notkokujale. Politsei sai häirekeskusest asja kohta teate ja läks vahele, vahendab Helsingin Sanomat.

Kohale sõitis mitu politseipatrulli ja noorukid aeti laiali. Politsei ei täpsustanud, milles noorukite konflikt seisnes. Politsei info kohaselt keegi vigastada ei saanud. Politseist öeldi asja kohta kommentaariks, et selleni viis suvepuhkuse algus.

Notkokuja asub malmi raudteejaama ligidal.

Poliisi | Helsingin Malmilla yli sadan nuoren yhteenotto, useita poliisipartioita meni väliin

Helsingin Malmilla oli maanantaina yli sadan alaikäisen nuoren välinen yhteenotto, Helsingin poliisista kerrotaan HS:lle. Helsingin poliisin johtokeskuksen mukaan yli sata nuorta oli kokoontunut Notkokujalle “rähinöimään rinkiin”. Poliisi sai hätäkeskuksen kautta ilmoituksen tilanteesta ja meni väliin. Johtokeskuksen mukaan paikalla on ollut muutamia poliisipartioita, ja tilanne saatiin nopeasti hallintaan poliisin väliintulon jälkeen.

Kommentaarid
(Külastatud 688 korda, 1 külastust täna)