Helsingi ringteel sõitnud naist šokeeris see, kui tema kõrval sõitnud mees end käega rahuldama hakkas

Naine oli sõitnud Helsingi Kehä I ringteel neljapäeva õhtul kella 16.30 ajal lääne poole, kui ta märkas, et punane kaubik püsib kahtlaselt tema kõrval.

Kui naine selle peale kaubikusse sisse vaatas, siis nägi, et selle juht end rooli taga käega rahuldab. Naine ei uskunud oma silmi ja pööras pilgu hetkeks kõrvale. Kui ta uuesti vaatas, nägi sama asja, vahendab Iltalehti.

Mees oli naisele otsa vaadanud ja enda rahuldamist jätkanud. Naine sai enda väitel sellest šoki. Ta mõtles, et kuidas keset päeva tipptunni ajal selline asi võimalik on. Naise arvates oli mehe käitumine jäle.

Pärast esimest šokki üritas naine aeglasemalt sõita, aga mees tegi sama. Mees püsis naise kõrval ja muudkui jõllitas naist. Siis mõtles naine, et kui mees nõnda esineda tahab, siis tuleks temast pilti teha. Ta võttis oma telefoni välja, aga selle peale lõppes rahuldamine koheselt.

Naine rääkis, et mees pani oma riista koheselt püksi tagasi. Naine polnud kunagi varem midagi säärast kogenud. Ta mõtles, et õnneks polnud lapsi autos, see oleks olnud nende jaoks liig.

Politsei info kohaselt tuleb selliseid asju harva ette. Meest saaks süüdistada ainult ettevaatuse kohustuse rikkumises. Siis saab meest süüdistada suguliselt siivutus teos. Tegemist võib olla ka au haavamisega, aga naine pole politseisse teadet teinud. Kui mees jääks süüdi, siis ähvardaks teda tõenäoliselt rahatrahv.

Kommentaarid
(Külastatud 8,634 korda, 1 külastust täna)