Helsingi Kalasatama tornmajast on asju välja visatud, politsei võttis mitu isikut kinni

Helsingis Kalasatama piirkonnas valmis tornmaja Majakka, aga sealt on asju välja visatud, mis ohustab inimesi. Politsei asus asjaga tegelema ja on mitu isikut kinni võtnud.

Asjade loopimises kahtlustatakse kolme alla 25-aastast meest. Akendest on välja visatud muu hulgas alkoholipurke, vahendab Helsingin Sanomat.

Politsei sai teisipäeva õhtul teate, et 134 meetri kõrgusest majast loobitakse asju välja. Kahtlusalused võeti kinni ja viidi Pasila arestimajja.

Politsei oli saanud ka varem hulgaliselt teateid selle kohta, et maja akendest visati asju välja. Loopimised oli vahemikus märtsist maini. Politsei selgitab nüüd, kas tegemist oli samade isikutega.

Tornmajast on lisaks alkoholipurkidele välja visatud numbrimärke, praepann ja klaasist esemeid. Teadaolevalt pole keegi nendega pihta saanud. Küll on aga inimesed olnud ohus. Politsei uurib asja kui vara kahjustamist ja ohu tekitamist.

Politsei info kohaselt ei nõua arusaam, et kõrgelt ei tohi asju aknast välja visata mehaanika põhitõdede tundmist. Kukkuvad esemed saavutavad ühe sekundiga kiiruse 35 km/h ja kahe sekundiga kiiruse 75 km/h.

Keraval juhtus 2007. aasta ehitusobjektil õnnetus, kus veetorni ehitusel kukkus 53 meetri kõrguselt alla haamer. 32-aastane töödejuhataja sai sellega vastu pead ja tema elu ei päästnud ka peas olnud kiiver.

Vaaratilanteet | Kalasataman tornitalon tavaroiden heittelystä epäillään yli 20-vuotiaita miehiä, ihmiset väistelivät yläilmoista pudotettuja alkoholijuomia

Poliisi on saanut selville, että Helsingin Kalasatamassa Majakka-tornitalosta pudoteltiin tiistaina tölkkejä, joita tornin edustalla maan tasalla olleet ihmiset joutuivat väistelemään. Poliisi epäilee alkoholijuomien heittelystä kolmea alle 25-vuotiasta miestä. Poliisi sai puoli yhdentoista aikaan tiistai-iltana ilmoituksen, jonka mukaan 134-metrisestä tornitalosta heitellään jonkinlaista tavaraa. Epäillyt otettiin tuolloin kiinni ja vietiin Pasilan poliisivankilaan.

Kommentaarid
(Külastatud 2,934 korda, 1 külastust täna)