Ettevaatust: ohtlikud püksid! Ühe väikse soome poisi peenis jäi nii kinni, et tuli minna traumapunkti

Soomlanna Mari veetis kolmapäeval perega aega ujumisrannas. Pärast seda mindi veel mänguväljakule. Seal aga jooksis nuttev poiss ema juurde ja rääkis, et tema noku oli jäänud pükste sees olevasse võrku kinni.

Ema viis lapse eemale, et vaadata, mis juhtus. Poja peenise nahk oli jäänud kahest kohast kinni võrgu aukude vahele, vahendab Iltalehti.

Pärast seda mindi koju, kus ema üritas lapse peenist pükste küljest kätte saada. Olukord oli aga nii hull, et tuli minna traumapunkti.

Traumapunktis üritati võrku peenise ümbert katki lõigata. Kolm eri õde käis asja vaatamas ja leiti, et tuleb teha kohalik tuimestus. Poisile pandi peenise peale kahte erinevat tuimestavat salvi, millel lasti 10 minutit mõjuda. Ühes kohas andis põletik järgi ja nahk tuli ise võrgu küljest lahti. Teisest kohast tuli võrk lahti lõigata.

Õed olid imestunud ja ütlesid, et neil polnud selliseid olukordi varem ette tulnud. Laps pääses ilma püsivate vigastusteta. Pärast traumapunktist lahkumist öeldi, et lapsel võib pissimine olla mõnda aega valulik, aga õnneks polnud valus.

Järgmine kord enam lapsele võrguga ujumispükse ei osteta. Ema räägib, et ostetakse kas ilma võrguta püksid või lõigatakse võrk ära. Ema väitel on ta varemgi sellistest asjadest kuulnud. Inimesed on rääkinud, et probleem on avastatud juba varakult, mistõttu polnud vaja traumapunkti minna. Ema väitel ei saa ta aru, miks on vaja ujumispükstele võrku sissepoole. On räägitud, et see võrk on seal aluspükste asemel, aga ema ei mõista, miks peaks olema ujumispükste all aluspükse asendav osa.

Varo tällaisia sortseja! Pienen pojan penis juuttui kiinni: “Tilanne oli sen verran paha, että piti lähteä päivystykseen”

Poika saatiin irti uimashortseistaan päivystyksessä paikallispuudutuksessa. Mari vietti perheineen päivää uimarannalla keskiviikkona. Uimisen jälkeen lähdettiin vielä leikkipuistoon. - Leikkipuistossa poika tuli surkean näköisenä luokseni ja kertoi, että pippeli oli jäänyt jumiin uimashortsien sisällä olevaan verkkoon, Mari sanoo. Mari vei lapsensa sivummalle ja katsoi tilannetta. Pojan peniksen nahka oli jäänyt kahdesta kohtaa verkon reikien väliin.

Kommentaarid
(Külastatud 1,340 korda, 1 külastust täna)