VIDEO: Venemaal möllas hirmus marutuul (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav)

Venemaal möllas täna hirmus marutuul. Sverdlovski oblastis Jekaterinburgis lennutas tuul varjualuselt katuse. Videol on näha, kuidas pleksiklaasist katuseplaati ära tooma läinud mehe lennutas tuul vastu autot.

Tuule kiirus oli kohati 28 meetrit sekundis. Lennukid ei lennanud. Tuul murdis puid, mis lendasid autodele peale. Niisamuti murdusid kraanad, lendasid minema laste mänguväljakute atribuudid ning katused, vahendab business-gazeta.ru.

Videos kannatada saanud mees viidi kiirabiga haiglasse. Teada on vähemalt üks surmajuhtum, tegemist oli kraanajuhiga, kes oli oma tööpostil.

 

View this post on Instagram

 

#Екатеринбург #ураган

A post shared by botva_rf (@botva_rf) on

Kommentaarid
(Külastatud 2,573 korda, 1 külastust täna)