VIDEO: kung fu meister lüüakse vabavõitluse harrastaja poolt nokauti 30 sekundiga (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav)

Hiinas ja mujal maailmas on traditsioonilised võitluskunstid viimastel aastatel taandumas uue ala, vabavõitluse ees. Vabavõitlus on segu poksist ja maadlusest.

Hiinas korraldatakse võistlusi mitme erineva ala esindajate vahel, et välja selgitada, milline ala on teistest parem. Videos on näha, kuidas Hiina kung fu meister, 69-aastane Ma Bao Guo jääb alla vabavõitlust harrastavale 50-aastasele Wang Wing Minile.

Võistluse tulemus selgus juba esimestel sekunditel, kui Ma Bao Guo pikali löödi. Pärast 30 sekundit aga löödi ta nii nokauti, et ta enam ei tõusnud. Vanameister viidi haiglasse, kus tal ei tuvastatud õnneks ohtlikke vigastusi.

Videos on häirivad kaadrid, nõrganärvilistele mittesoovitav.

Kommentaarid
(Külastatud 1,847 korda, 1 külastust täna)