Vantaa koolis oli kokkupuude koroonaga, 20 isikut suunati kodukarantiini

Vantaa linn andis teada, et Vierumäki koolis oli kokkupuude koroonaviirusega. 18 õpilast ja kaks töötajat suunati kuni 1. juunini kodukarantiini.

Enne seda tuli teade Helsingi Viikki koolist, kus kolm kooli töötajat suunati võimaliku koroonaga kokkupuute tõttu esmaspäeval karantiini, vahendab Iltalehti.

Viikki kooli juhtkond teatas juhtimist kohe kooli õpilastele, töötajatele ja lapsevanematele. Helsingis on peale koolide avamist tuvastatud kokkupuuted nakkusega veel vähemalt kahes koolis. Itäkeskuse ja Kannelmäki koolides suunati karantiini kokku 21 õpilast ja töötajat. Mõlemas koolis on nakatumine tuvastatud ühel inimesel.

Koroonaga nakatumised on tuvastatud ka kahes Sipoo koolis. Kolmandas Sipoo koolis suunati osa õpilastest koduõppele õpetajate puuduse tõttu.

Vantaalaisessa koulussa korona-altistus: 20 henkilöä kotikaranteeniin

Tiedotteen mukaan karanteenissa on 18 oppilasta ja kaksi koulun henkilökunnan jäsentä. Vantaan kaupunki kertoo tiedotteessa, että Vierumäen koulussa on tapahtunut todennäköinen koronavirusaltistuminen. 18 koulun oppilasta ja kaksi koulun henkilökunnan jäsentä on asetettu kotikaranteeniin 1. kesäkuuta saakka. Aiemmin keskiviikkona tieto vastaavasta tapauksesta tuli Helsingin Viikin normaalikoulusta, jossa kolme koulun henkilökuntaan kuuluvaa on joutunut koronavirukselle altistumisen vuoksi karanteeniin.

Kommentaarid
(Külastatud 231 korda, 1 külastust täna)