Uskumatu: Hiina plaanib testida Wuhanis kõik 11 miljonit elanikku pärast seda, kui tuvastati 6 nakatunut

Hiina plaanib testida Wuhanis kõik 11 miljonit elanikku 10 päeva jooksul pärast seda, kui linnas tuvastati 6 uut nakatumist.

Iga linnaosa saab eraldi plaani testimise korraldamise kohta. Wuhanis tuvastati nädalavahetused taas uued nakatumised pärast seda, kui linnas kaotati mitu kuud kehtinud liikumispiirangud 8. aprillil, vahendab Reuters.

China’s Wuhan plans city-wide testing for coronavirus over period of 10 days: sources

BEIJING (Reuters) – The Chinese city of Wuhan, the epicentre of China’s coronavirus outbreak, plans to conduct city-wide nucleic acid testing over a period of 10 days, according to an internal document seen by Reuters and two sources familiar with the situation.

Kommentaarid
(Külastatud 226 korda, 1 külastust täna)