Tamperes kogunesid autodega noorukid, politsei oli võimetu midagi tegema

Tamperes Hakametsä jäähalli juures kogunesid laupäeva õhtul sadade autodega noorukid ja neid oli nii palju, et politsei oli võimetu midagi tegema.

Autod kogunesid Hakametsä jäähalli parklasse ja see oli autosid täis, nii et politsei ei pääsenud isegi ligi. Enne seda olid autod sõitnud ringi Pirkanmaal, muu hulgas Pirkkalas. Tegemist oli noorukitega, vahendab Iltalehti.

Noorukitega kogunemine lõppes iseenesest kella 2 paiku öösel, kui parklast lahkuti. Politsei tuletab meelde, et praegu kehtivad kogunemispiirangud.

Sadat autot kokoontuivat Tampereen Hakametsän jäähallille – parkkipaikka täysin tukossa

Sadat nuoret autoilijat kokoontuivat lauantai-illan päätteeksi Tampereen Hakametsän jäähallille. Sisä-Suomen poliisista kerrotaan, että sadat autot päätyivät lauantai-iltana puolenyön paikkeilla Tampereen Hakametsän jäähallin parkkipaikalle. – Se oli aivan täynnä, poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan. Tätä ennen autot olivat pyörineet muualla Pirkanmaalla, muun muassa Pirkkalassa. Poliisin mukaan autoilijat olivat nuoria.

Kommentaarid
(Külastatud 768 korda, 1 külastust täna)