Soomes tuvastati 19 uut nakatumist ja 4 koroonasurma

Soomes tuvastati täna teisipäeval, 12. mail 19 uut koroonaviirusega nakatumist ja 4 koroonasurma. Kokku on Soomes tuvastatud 6003 nakatumist ja 275 koroonasurma.

Üle 90 protsendil surnutest on olnud varasemast üks või enam krooniline haigus. Levinumad on südamehaigused ja diabeet, vahendab Iltalehti.

Surnutest 51 protsenti on mehed ja 49 protsenti naised. Surnute mediaanvanus on 84 eluaastat.

Soomes on tehtud üle 126 500 koroonatesti. Tervenenud on 4300 koroonapatsienti. Soome pole võtnud eesmärgiks haigust summutada, vaid nakatumise kordaja hoitakse allpool kui 1 ja nõnda on võimalik prognooside kohaselt aasta jooksul haigusest lahti saada.

Suomessa neljä uutta koronakuolemaa

Suomessa on todettu nyt yhteensä 5 984 koronatartuntaa. Ainakin 4 000 on jo toipunut. Suomessa on todettu 22 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL maanantaina 11.5. Yhteensä tartuntoja on todettu 5 984. Maanantaina raportoitiin neljästä uudesta kuolemantapauksesta. Yhteensä kuolemia on nyt raportoitu 271. Tartuntamäärät ovat vaihdelleet paljon päiväkohtaisesti.

Kommentaarid
(Külastatud 108 korda, 1 külastust täna)