Soomes tuli juurde 64 uut koroonaga nakatumist ja üks koroonasurm

Soomes tuli tänasel kolmapäeval, 27. mail viimase ööpäevaga juurde 64 uut koroonaviirusega nakatumist ja üks koroonasurm.

Kokku on Soomes terviseameti info kohaselt tuvastatud 6692 koroonaviirusega nakatumist ja 313 koroonasurma, vahendab Iltalehti.

Soomes jätkub veel seoses koroonaga eriolukord, aga valitsus on otsustanud leevendada piiranguid 1. juunil, mil kogunemiste piirang kerkib 50 inimese peale, muuseumid teatrid ja ujulad avatakse ettevaatlikult ja järk-järgult. Raamatukogudesse tohib raamatuid tagasi tuua. Söögikohad ja kohvikud võib samuti avada 1. juunist, sama käib spordivõistluste kohta, mida saab piiratult korraldada. Üle 70-aastastel ja haigetel on soovitav püsida jätkuvalt kodus.

Suomessa yksi uusi koronakuolema – 64 uutta tartuntaa

Kokonaisuudessaan tartuntoja on nyt 6692. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n tuoreiden tietojen Suomessa on kuluneen vuorokauden (27.5.) aikana todettu Suomessa 64 uutta koronavirustartuntaa. Kokonaisuudessaan tartuntojen määrä on nyt 6692. Tuoreimpien tietojen koronavirukseen kuolleiden määrä on kasvanut yhdellä. Kokonaisuudessaan tautiin liittyviä kuolemia on raportoitu Suomessa 313. Tartuntamäärät, kuolleet ja sairaalahoidossa olevat sairaanhoitopiireittäin päivitetään alla oleviin taulukoihin.

Kommentaarid
(Külastatud 186 korda, 1 külastust täna)