Soomes pikendatakse juhilubade kehtivusaega

Soome transpordi- ja kommunikatsiooniministeerium andis teada, et vastavalt Euroopa Liidus sätestatule pikendatakse Soomes juhilubade kehtivusaega 7 kuu võrra, kui lubade kehtivusaeg lõppeb vahemikus 1. veebruar kuni 31. august.

Lisaks pikendatakse kutseliste autojuhtide juhilubade kehtivust 2 kuu võrra, kui lubade kehtivusaeg lõppeb vahemikus 1. märtsist kuni 31. augustini. Kaubaveokite ja busside kombineeritud lubade ning rahvusvaheliste juhilubade kehtivust pikendatakse 6 kuu võrra, kui lubade kehtivusaeg lõppeb 1. märtsist kuni 31. augustini.

Kaubaveokite ja busside juhtide kutseoskuste kehtivust pikendatakse 7 kuu võrra, kui nende kehtivus lõppeb vahemikus 1. veebruarist kuni 31. augustini.

Sõidukite ülevaatused tehakse Soomes nagu tavaliselt. Valitsus otsustas jätta mõned Euroopa Liidu sätted kohaldamata.

Kommentaarid
(Külastatud 1,079 korda, 1 külastust täna)