Soomes peksid kolm last üht poissi, sellest pandi video sotsiaalmeediasse

Soome idaosas Imatras oli eilse esmaspäeva, 18. mai pealelõunal vahejuhtum, kus kolm alla 15-aastast last peksid kooli hoovis ühte alla 15-aastast poissi.

Sellest peksmisest tehti video, mis rippus üleval sotsiaalmeedias. Politsei ei soovita videot edasi jagada, kuna selle eest võib saada karistada kui eraeluliste solvavate andmete levitamise eest, vahendab Iltalehti.

Kahtlusaluseid on kolm ja nad on algklasside õpilased. Juhtum oli kooli juures peale tundide lõppu. Üks isik oli teatanud asjast häirekeskusele. Kui politsei kohale saabus, siis kahlusalused lahkusid, aga nende isikud on teada. Politsei võtab kahtlusalustega ühendust täna.

Peksmise ohver viidi haiglasse, aga tema vigastused pole rasked. Praegu pole teada, kas kannatanu sai püsivaid vigastusi. Politsei uurib asja kui raskekujulist vägivalda, kuna maas lamanud kaitsetud last löödi jalgadega pähe. Kuivõrd kahlusalused on alla 15-aastased, siis seaduse järgi nad kriminaalvastutust ei kanna. Sellele vaatamata lasub neil kahju hüvitamise kohustus.

Lapset pahoinpitelivät pojan imatralaiskoulun pihalla – uhri sairaalaan, raaka video levinnyt ympäri somea

Pahoinpitely kuvattiin, ja videota levitettiin verkossa. Kaakkois-Suomen poliisi kertoo selvittävänsä pahoinpitelyä, joka tapahtui imatralaisen koulun pihalla maanantaina 18.5. Pahoinpitelystä on kuvattu videoita, joita on julkaistu laajasti sosiaalisessa mediassa. Poliisi ei suosittele videoiden jakamista edelleen, koska tällöin videota jakava henkilö saattaa itse syyllistyä esimerkiksi yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen.

Kommentaarid
(Külastatud 3,494 korda, 1 külastust täna)