Soomes lisandus 29 koroonaga nakatumist ja 4 koroonasurma

Soomes lisandus täna teisipäeval, 26. mail 29 uut koroonaviirusega nakatumist ja 4 koroonasurma. Kokku on Soomes tuvastatud 6628 nakatumist ja 312 koroonasurma.

Uutest nakatumistest 25 tuvastati Helsingi piirkonnas. Enim koroonasurmasid, 255 on registreeritud terviseameti andmetel samuti Helsingi piirkonnas. Turu piirkonnas on tuvastatud 17 koroonasurma, vahendab Ilta-Sanomat.

Soomes on haiglas 95 koroonapatsienti, kellest raskes seisus on 11 patsienti.

THL: Suomessa 4 uutta koronakuolemaa ja 29 tartuntaa – katso kotikuntasi tilanne

Uusista tartunnoista vain neljä todettiin Uudenmaan ulkopuolella. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan Suomessa on tiistaina vahvistettu neljä uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa. Yhteensä Suomessa on nyt 312 koronavirukseen liittyvää kuolemaa. Uudet vahvistetut kuolintapaukset ovat Helsingin ja Turun yliopistollisten keskussairaaloiden erityisvastuualueilta. Kummallakin erityisvastuualueella on vahvistettu kaksi uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa.

Kommentaarid
(Külastatud 102 korda, 1 külastust täna)