Soome politsei uurib 4 kuu vanuse tüdruku tapmist

Soome politsei uurib 4 kuu vanuse tüdruku tapmist Soome edelaosas Oripää vallas 9. mail. Juhtumit uuritakse kui tapmist, kuna lapsel olid väliselt tekitatud vigastused.

Politseil on olemas ka kahtlusalune, aga seda ei avalikustada, milline on tema suhe lapsega. Viimastel nädalatel on tulnud teateid veel kahe lastega seotud vägivallajuhtumi kohta. Vantaal tappis ema aprilli lõpus 2-aastase lapse, vahendab Iltalehti.

Aprilli lõpus teatas politsei, et uurib alla aastase lapse peal toime pandud vägivalda ja hülgamist Helsingi idaosas.

Poliisi tutkii: Neljän kuukauden ikäinen tyttövauva surmattu Oripäässä

Lapsi kuoli viikonloppuna yksityisasunnossa. Lounais-Suomen poliisi tutki neljän kuukauden ikäisen tytön kuolemaa Oripäässä yksityisasunnossa 9. toukokuuta. Poliisi vahvisti asian Iltalehdelle maanantaina aamupäivällä. – Tapausta tutkitaan tappona, koska lapsessa havaittiin vammoja, joiden epäillään olevan ulkopuolisen tahon aiheuttamia. Tutkinta on vasta alussa, eikä poliisi tiedota asiasta tutkinnallisista syistä tämän enempää, viestittää poliisi Iltalehdelle.

Kommentaarid
(Külastatud 1,367 korda, 1 külastust täna)