Soome peaminister sai üle mitme kuu esimest korda puhata

Soome peaminister Sanna Marin tuli läinud nädalavahetusel esimest korda üle mitme kuu taas kodukanti Tamperesse ja sai seal paar päeva puhata ning aega veeta koos perega.

Marin andis intervjuu Tampere väljaandele Aamulehti, milles tunnistas, et on tegevusele orienteerunud inimene, mistõttu ei lasknud end koroonakriisil emotsionaalselt heidutada. Küll aga tunnistas ta, et stress on tekitanud kehalisi vaevusi, näiteks magamatusest on teda häirinud silmas täpp.

Aprillikuus puhkes Marin väljaandele Ilta-Sanomat lastevastase vägivalla kohta intervjuud andes nutma. Ta tunnistas, et peab end vastutavaks kõigi nende asjade eest, mis on toimunud.

Kui valitsus 16. märtsil eriolukorra kehtestas ja piirangud kehtima hakkasid, siis mõtles Marin mõnel hommikul, et kas see võib tõesti olla tõsi.

Marini 2-aastane tütar ja abikaasa on kolinud eriolukorra ajaks Tamperest Helsingisse elama. Sellele vaatamata jäi peaministril pere jaoks kiirel ajal vähe aega. Nüüd sai Marin üle pika aja käia taas kodulinnas Tamperes, kus tal oli võimalik paar päeva puhata ja koos tütrega aega veeta.

Sanna Marin kertoo Aamulehden erikoishaastattelussa ympäripyöreistä työpäivistään poikkeusolojen johtajana – Kaksi fyysistä reaktiota kielii stressistä

Kun koronaviruskriisi alkoi, Sanna Marin mietti aamuisin, voiko tilanne olla totta. Nyt hän kertoo Aamulehdelle, mitä koki ja tunsi poikkeuksellisena hetkenä Suomen pääministerinä. Marin tuli viime viikonlopuksi kotiinsa Tampereelle ensimmäistä kertaa kuukausiin. Ihan ensiksi hän teki jotain itselleen tyypillistä.

Kommentaarid
(Külastatud 537 korda, 1 külastust täna)