Soome endine jalgpallur Jari Litmanen sai Eestist hirmsa koroona, haiguse tõi perre naine Ly

Soome endine jalgpallikuulsus Jari Litmanen (49) rääkis, et sai omale hirmsa koroona kaela. „Ma pole kunagi varem olnud nii hullus olukorras,” räägib Eestis elav Litmanen.

Mehel oli palavik, peavalu, lihasvalu, õhupuudus ja veel sada häda. Haiguse põdemine kestis 4 nädalat ja nüüd on olnud 2 nädalat taastumist. Peres haigestus lõigepealt eestlannast naine Ly, vahendab Iltalehti.

Jari räägib, et naist testiti ja tal tuvastati koroona. Nädala pärast haigestus mees. Õnneks polnud valud ja muud vaevused nii suured, et oleks pidanud haiglasse minema.

Kogu elu palju liikunud Jarile tähendas haigus ühtlasi seda, et oli sunnitud voodisse jääma ja puhkama. Ta tunnistas, et pole füüsiliselt olnud kunagi nii kehvas olukorras kui nüüd haiguse ajal. Nüüd tunneb ta end juba paremini. Teda on testitud ja haigust enam ei tuvastatud.

Jari Litmanen sairastui koronaan: “En ole koskaan ollut niin huonossa kunnossa”

Jari Litmanen, 49, kertoo Unibetin Kuninkaan puhe -podcastissaan sairastaneensa koronan. – Oli kuumetta, päänsärkyä, lihassärkyä, hengenahdistusta ja kaikkea mahdollista. Koronan potemisessa meni neljä viikkoa ja sen jälkeen on ollut nyt pari viikkoa toipumista, Jari Litmanen kertoo Unibetin Kuninkaan puhe -podcastissa. Virossa asuvan Litmasen perheessä koronan sai ensimmäisenä Ly-vaimo.

Kommentaarid
(Külastatud 1,312 korda, 1 külastust täna)