Šokk Rootsis: iraaklasest peika lõikas noorel tüdrukul pea otsast ära

Iraaklasest 23-aastane noormees lõikas 17-aastasel rootslannal pea otsast ära selle eest, et rootslanna ta maha jättis. Pärast seda mässis mees tüdruku pea fooliumi sisse ja peitis ära.

17-aastase Wilma Anderssoni pea leiti eelmise aasta novembrikuus kaks nädalat pärast tüdruku kadumist. Endist elukaaslast Tishko Ahmed Shabazi süüdistatakse mõrvas, kuigi mees ise eitab tegu, vahendab Expressen.

Wilma Andersson kadus eelmise, 2019. aasta 14. novembril. Politsei leidis tema „kehaosa” kaks nädalat hiljem – hiljem avalikustati, et see oli tüdruku pea.

Shabazi süüdistatakse Wilma pea otsast lõikamises pärast seda, kui tüdruk läks tema juurest oma asju ära tooma. Mees oli keeranud tüdruku pea fooliumi sisse ja peitnud enda juurde koju.

23-aastase noormehe vastu esitati süüdistus eelmisel nädalal ja see šokeeris Rootsi ühiskonda, mida on peetud üheks maailma kõige turvalisemaks.

Kahtlusalune mees sündis Iraagis, aga sai Rootsi kodakondsuse 2014. aastal. Wilmat otsisid taga sajad vabatahtlikud, kui ta 17. novembril Uddevallas kadunuks kuulutati. Viimati nähti tüdrukut 14. novembril.

Tüdruku „kehaosa” leiti 28. novembril, pärast mida lõpetati otsingud. Wilma peika oli selleks ajaks juba vahi all ja teda pole vahepeal vabadusse lastud. Süüdistuse järgi tapeti Wilma 14. novembril ehk samal päeval, kui ta kadus. Kahtlustuse järgi lõikas peika tal pea otsast.

Shabazi süüdistatakse Wilma pea peitmises reisikotti, kus pea oli kinni teibitud ja mässitud fooliumi sisse. Politsei leidis mehe korteri põrandalt verd ja Wilma „jälgi” suurelt kööginoalt. Politsei andmetel säilitas mees teadmata põhjusel kehaosa ja vabanes ülejäänud kehast, mida pole siiani leitud. Tüdruku lähedased paluvad jätkata otsinguid, et leida tüdruku ülejäänud keha. Wilma ema on pöördunud avalikkuse poole palvega mitte lõpetada tüdruku otsinguid.

Sugulaste väitel läks Wilma saatuslikul päeval tooma mehe juurest ära oma asju, kuna ta oli suhte ära lõpetanud. Ühtlasi olid naabrid kuulnud korterist karjumist ja Shabaz valetas Wilma vanematele, et tüdruk lahkus tema juurest elusalt. Wilma riided ja käekott olid jätkuvalt olnud mehe korteri kapis.

Shabaz pole end milleski süüdi tunnistanud, öeldes uurijatele: „Te unustate, et see oli tüdruk, keda ma armastasin ja ma olen elanud oma elu korralikult.” Kohus peaks algama 26. mail.

Polisen: Pojkvännen slog ihjäl Wilma, 17, i sitt vardagsrum

Wilmas pojkvän åtalas för att ha slagit ihjäl henne i sitt vardagsrum och sedan styckat kroppen. Wilmas kvarlevor hittades i en väska i pojkvännens bostad. – Om jag hade styckmördat min tjej så hade jag inte sparat hennes huvud, säger pojkvännen som förnekar brott.

Kommentaarid
(Külastatud 14,072 korda, 1 külastust täna)