Rendi omale soomlane – soomlased hakkavad maailmale õnnelik olemist õpetama

Soome turismiamet on alustanud koroonakriisi ajal virtuaalset mainekampaaniat „Rent A Finn” (tõlkes: rendi omale soomlane), mille eesmärk on kasutada ära asjaolu, et soomlased on maailma kõige õnnelikum rahvas ning nüüd hakatakse õnnelik olemist maailmale õpetama. Selleks saab omale rentida virtuaalse soomlase, ehk siis õppida tundma elu Soomes.

Soome valiti tänavu, 2020. aastal juba kolmandat aastat järjest maailma kõige õnnelikumaks riigiks. Kampaania Rent A Finn võimaldab inimestel üle maailma heita pilk sellele, mis toimub soomlaste kodudes, vahendab Forbes.

Kampaania ajal saavad huvilised kontakteeruda mõne soomlasega ilma diivanilt lahkumata. Soomlastega saab kontakteeruda läbi sotsiaalmeedia külje. Näiteks täna, reedel, 15. mail saab vaadata, kuidas lõõgastuda nagu soomlane.

Ajakava on järgmine: 15. mail – Lõõgastu koos soomlasega, 22. mail – Veeda aega soomlasega, 29. mail – Ole aktiivne koos soomlasega, 1. juunil – Söö koos soomlasega, 12. juunil – Ole õnnelik koos soomlasega.

Kommentaarid
(Külastatud 467 korda, 1 külastust täna)