Politsei otsib kahte paharetti, kes võtsid Vantaal rulaatoriga liikunud eakalt mehelt raha ära

Ida-Uusimaa politsei palub saata vihjeid valge autoga liikunud kahe mehe kohta, kes võtsid Vantaal Myyrmäki piirkonnas eile reede õhtul ühelt rulaatoriga liikunud vanainimeselt raha ära.

Ligi 70-aastane mees langes varguse ohvriks, kui kaks meest pakkusid talle võimalust autoga koju sõita. Vanur oli naasmas koju ja ta nõustus. Kohale jõudes olid mehed küsinud vanurilt sõidu eest 5 eurot. Kui mees rahakoti välja võttis, siis haaras üks meestest vanurilt rahakoti ja võttis sealt seest kogu paberraha ära – mitusada eurot, vahendab MTV.

Paharetid liikusid ringi valget värvi uue luukpäraga autoga. Politsei info kohaselt meenutasid 40-50-aastased mehed väljanägemiselt mustlasi. Neil olid seljas korralikud riided ja viigipüksid. Juhi kohal istunud mees oli jässakas. Politsei palub vihjeid e-posti aadressile rek3.ita-uusimaa(at)poliisi.fi.

Kommentaarid
(Külastatud 236 korda, 1 külastust täna)