PILTUUDIS: Venemaal lööb laineid koroonaõde, kes kandis kaitseülikonna all ainult aluspesu

Venemaal lööb lained Moskva-lähedase Tuula linna medõde, kes kandis koroonapatsientide juuresolekul kilest kaitseülikonna all ainult aluspesu.

Medõde, kes ütles, et tal oli palav oli saanud liiga paljastava käitumise eest noomida, aga patsiente tema välimus ei häirinud. Pildi temast tegi üks meespatsient, kes märkis, et mingeid kaebusi kellelgi polnud.

Medõe ülemused aga nii leebed polnud ja tegid meedikule noomituse tööle mittevastava rõivastuse kandmise eest. 20ndates eluaastates meedik oli öelnud, et tal oli tavaliste haiglariietega liiga palav. Naine ütles, et ei pannud tähele, et kaitseülikond oli nii läbipaistev.

Algul märgiti, et naisel oli seljas aluspesu, aga siis täpsustati, et tal olid ujumisriided. Kohalikud inimesed aga kiitsid medõde: vähemalt kellelgi on huumorimeel säilinud. Üks teine inimene märkis, et tüdrukul oli lihtsalt palav. Samuti lisati, et ta tõstis sellega patsientidel tuju. Üks inimene märkis, et milleks karistada, teda peaks hoopis tunnustama, sest pärast sellise asja nägemist ei taha keegi surra.

Venemaal on kokku tuvastatud 308 705 koroonaviirusega nakatumist ja 2972 koroonasurma. Tuulas on tuvastatud 2637 nakatumist ja 19 koroonasurma.

 

View this post on Instagram

 

Новость дня из Тулы! Медсестра одной из инфекционных больниц надела защитный костюм на купальник 😁😁😁 Вы только посмотрите на взгляд этого милого дедушки — какой многозначительный и спокойный) интересно, о чем он думал в этот момент?) наверное, вспомнил свою молодость и не только…)) но выражение лица – на миллион! Обратите внимание на мужчину слева, который, наверное, решил проверить, а не смотрит ли дедушка на медсестру? 😁😁😁 Дедушка заслуживает много лайков, а медсестру не будем осуждать! Кто служил в армии или кто учился на военной кафедре, не раз надевали ОЗК с противогазом, сдавали нормативы и прекрасно знают, как жарко и душно в защитном костюме! А медики сейчас каждый день носят защитные костюмы по много-много часов и, помимо этого, еще лечат людей. Давайте отнесемся к этому с пониманием! Зато весело и будет что вспомнить потом)) Уверен, медсестра всем подняла настроение – и пациентам, и пользователям социальных сетей!) Спасибо @infomoscow24 за предоставленное фото)) #covid19#самоизоляция#карантин#эпидемия#коронавирус#корона#пандемия#защитныйкостюм#ОЗК#Тула#самовар#вТулусосвоимсамоваром#медсестравкупальнике#ноухау#Тульскоеноухау#Москва24#infomoscow24#вируснепройдет#смехитолько#юмор#медсестра#медсестраизТулы#курьезныйслучай#казус#несудитестрого#будемдобрее#понимание#компромисс

A post shared by Дедушка Винни (@_grandfathers_memes_) on

Kommentaarid
(Külastatud 2,164 korda, 1 külastust täna)