Oulus leiti kergliiklusteel vägivallatunnustega surnukeha

Soomes Oulus Kaukovainio linnaosas leiti täna pühapäeval kella 20 paiku õhtul vägivallatunnustega surnukeha.

Politsei on seoses juhtunuga võtnud kinni ühe isiku, keda kahtlustatakse tapmises, vahendab Ilta-Sanomat.

Kadulta löytynyt ruumis aiheutti ison poliisioperaation Oulussa – yksi otettu kiinni taposta epäiltynä

Poliisi eristi kerrostaloalueen Kaukovainion kaupunginosassa. Poliisi sai ilmoituksen väkivaltarikoksesta hieman ennen kello iltakahdeksaa. Ilmoituksen mukaan rikos olisi tapahtunut Kaukovainion kaupunginosassa. Paikalle mennyt poliisipartio löysi kuolleen henkilön kevyenliikenteenväylältä. Kuolleessa oli väkivallan merkkejä. Oulun poliisi tiedottaa suorittaneensa tapahtumapaikan läheisyydessä etsintää ja ottaneensa kiinni yhden henkilön. Kiinniotettua henkilöä epäillään taposta. Asia siirtyy väkivaltarikosyksikön tutkittavaksi.

Kommentaarid
(Külastatud 229 korda, 1 külastust täna)