Maksuamet arestis miljonite eest Soome rallisõitja vara, isegi autod

Maksuamet arestis miljonite eurode väärtuses Soome rallisõitja Jari-Matti Latvala vara. Lisaks kinnistutele arestiti ka autod.

Arestimised on toimunud maksude maksmise tagamiseks. See tähendab, et kui Latvala õigeaegselt oma maksusid ei tasu, siis pannakse nende katteks vara müüki, vahendab Ilta-Sanomat.

Arest tähendab, et 35-aastane sportlane ei tohi oma vara müüa ega üle anda. Latvala ütles, et talle tuli üllatusena see, et arestiti ka autod.

Latvala ja maksuameti vahel on käimas vaidlus selle üle, kus Latvala 2014-2015. aastal elas ja kus oma makse tasus. Latvala ise on väitnud, et elas enamuse ajast Monacos. Maksuamet pole aga veendunud, et rallisõitja piisavalt välismaal elas. Maksuamet nõuab Latvalalt koos intressidega 5-6 miljonit eurot. Latvala väitel on sellest suur summa juba ära makstud. Vaidlus Latvala ja maksuameti vahel käib alates 2018. aastast. Latvala sissetulek Toyotas oli teadaolevalt 1-1,5 miljonit eurot aastas, sellele lisandus tulemustasu.

Verottajalta kova päätös: Jari-Matti Latvalan omaisuutta ulosmittaukseen miljoonien eurojen edestä

Verottaja päätti hakea rallikuski Jari-Matti Latvalalta ulosmittaukseen kiinteistöjä ja autoja. Rallitaituri Jari-Matti Latvalan ja Verohallinnon välisessä kiistassa on tapahtunut uusi käänne. Ilta-Sanomien tietojen mukaan verokarhu on hakenut ulosmittausta Latvalan omaisuuteen usean miljoonan euron edestä – niin hänen kiinteistöjään kuin autojaan. Ulosmittaus on suoritettu maksusuunnitelman vakuudeksi.

Kommentaarid
(Külastatud 1,234 korda, 1 külastust täna)