KUUM: Vantaal tuvastati lasteaia lapsel koroonaviirus

Vantaal Korsos asuvas Touhula lasteaias on tuvastatud ühel lapsel koroonaviirusega nakatumine. Kokku on haigusega kokku puutunud 25 last ja 5 töötajat.

Kokkupuuted nakatunud lapsega on toimunud teisipäeval, 19. mail. Praegu rohkem nakatumisi teada pole. Lasteaed on edastanud juhised nakkusega kokku puutunud laste peredele, vahendab Yle.

Korso lasteaias käib 48 last, töötajaid on kokku 9. Nakatunud laps on isoleeritud ning kokku puutunud lapsed ja töötajad on suunatud karantiini.

Touhula teeb koostööd Vantaa ametivõimudega. Praeguse seisuga lasteada suletud pole. Soomes Uusimaa maakonnas on käesoleval nädalal tuvastatud nii koolides kui lasteaedades hulgaliselt koroonaga nakatumisi, kümneid õpilasi ja töötajaid on suunatud karantiini.

Vantaalla päiväkodissa lapsella todettu koronatartunta – virukselle altistunut 25 muuta lasta ja 5 työntekijää

Korsossa sijaitseva Touhula-päiväkoti pysyy viranomaisten ohjeiden mukaisesti auki. Vantaalla Korsossa sijaitsevassa Touhula-päiväkodissa lapsella on todettu koronavirustartunta. Touhula-päiväkotiketjun tiedotteen mukaan tiedossa ei ole muita tartuntoja tällä hetkellä. Touhula korsossa on hoidossa 48 lasta. Työntekijöitä on yhdeksän. Mahdolliset altistumiset ovat tapahtuneet tiistaina 19. toukokuuta. Nyt tiedossa on, että päiväkodissa tartunnalle on altistunut 25 lasta ja viisi työntekijää.

Kommentaarid
(Külastatud 276 korda, 1 külastust täna)