KUUM: Soome koolis tuvastati vahetult pärast kontaktõppe algust koroonaga nakatumine, aga kooli kinni ei pandud

Helsingi ligidal Porvoos tuvastati vahetult pärast kontaktõppe algust koolis ühel õpilasel koroonaviirusega nakatumine, aga kooli kinni ei pandud. Selle asemel saadeti terve hulk õpilasi ja õpetajaid koju karantiini.

Porvoo Linnajoki koolis on koroonaga kokku puutunud 17 õpilast ja 4 õpetajat. Kõik nad on määratud kodukarantiini, vahendab MTV.

Linnajoki kooli ülejäänud klassid jätkavad tavapärast kontaktõpet. Nädalavahetusel tehakse koolis täiendav puhastus.

Linnajoki koolis käib 7-9. klassides 550 õpilast. Kooli õpetajad on suhtunud kriitiliselt valitsuse otsusesse avada Soomes koolid kaheks nädalaks. Seni on Porvoos olnud lood koroonaga head, aga paari viimase nädalaga on toimunud muutus. Nakatumiste arv on hakanud suurenema. Kokku on Porvoos tuvastatud 53 nakatumist.

Kommentaarid
(Külastatud 2,085 korda, 1 külastust täna)