KUUM: Prantsusmaa KEELUSTAS klorokviini koroona ravimiseks

Prantsusmaal, kus algul käidi välja idee kasutada malaariaravimit klorokviini koroona ravimiseks, keelustati nüüd selle ravimi kasutamine koroona puhul.

Prantsusmaa tühistas määruse, mille kohaselt võis hüdroksüklorokviini kasutada koroona ravimiseks, kuna uuringute põhjal tõi see kaasa koroonapatsientide surma, vahendab Daily Mail.

USA president Donald Trump on seevastu soovitanud seda ravimit kasutada koroona tõrjeks ja tunnistas, et võtab ise seda ravimit igapäevaselt. Samas tunnistas Trump nüüd, et kaalub ravimi tarvitamise lõpetamist.

Prantsuse terviseminister Olivier Véran tellis uue uuringu seoses selle ravimi mõjudega. Esmaspäeval teatas Maailma Terviseorganisatsioon WHO, et lõpetas selle ravimi uuringud koroonapatsientidel seoses võimaliku ohuga patsientidele.

France bans hydroxychloroquine as a treatment for Covid-19 patients

France has revoked a decree allowing hydroxy to be used as a COVID treatment Comes after health minister ordered a review in to the unproven medication Large studies have shown it actually increases death rates among patients Donald Trump previously claimed to be taking the drug to prevent the disease Here’s how to help people impacted by Covid-19 France has cancelled a decree allowing hydroxychloroquine to be used as a treatment for coronavirus after studies showed it increased death rates in patients.

Kommentaarid
(Külastatud 181 korda, 1 külastust täna)