KUUM: Espoos oli korrusmajas plahvatus, kaks politseinikku said vigastada, elanikke evakueeriti akende kaudu

Politsei info kohaselt hakkasid sündmused hargnema kella 19 ajal, kui tuli väljakutse Espoosse Mäkkylässe.

Kui politsei kohale jõusid, toimus korteris plahvatus. Mõlemad kohale läinud politseinikud said vigastada, vahendab MTV.

Politseinike vigastused nõudsid haiglaravi, aga nende elud pole ohus. Politsei kontrollib korterit ja väikse korrusmaja elanikud evakueeritakse.

Politsei teate kohaselt toimus plahvatus kella 20.30 ajal. Politseioperatsioon on jätkuvalt käimas. Politsei andis teada, et juhtum pole seotud terrorismiga, aga piirkonnast soovitatakse inimestel eemale hoida.

Politsei andis hiljem teada, et juhtum pole tõenäoliselt seotud organiseeritud kuritegevusega. Rohkem vigastatuid teadaolevalt pole. Majas on 20 korterit, mille elanikud evakueeritakse. Maja kontrollimine võtab kauem aega.

Politsei teatas õhtul hilja, et kaks haiglasse viidud politseinikku on välja saanud, nende vigastused ei vajanud haiglaravi.

Pealtnägijate väitel olid sündmuskohal raskes relvastuses politseinikud, kuulivestid seljas, kiivrid peas ja automaadid õlal. Kohal oli politsei soomuk, samuti kiirabi- ja päästeautod. Politsei on piirkonna sisse piiranud, vahendab Ilta-Sanomat.

Kommentaarid
(Külastatud 1,026 korda, 1 külastust täna)