KOLE: Rootsis on kõige enam koroonasurmasid maailmas

Rootsis on käesoleva nädala jooksul olnud kõige enam koroonasurmasid maailmas miljoni elaniku kohta – tervelt 5,59 koroonasurma päevas. Seda on 11 korda enam kui on maailma keskmine – 0,49 koroonasurma päevas miljoni elaniku kohta.

Rootsis, kus mingeid piiranguid ei kehtestatud makstakse nüüd lõivu inimeludega. Rootsile järgnevad koroonasurmade arvult Brasiilia (4,51), San Marino (4,21), Peruu (4,12) ja Ühendkuningriik (3,78), vahendab Daily Mail.

Rootsi tase on palju kõrgem kui USA (2,98 koroonasurma päevas miljoni elaniku kohta), Belgia (2,49), Itaalia (1,55), Venemaa (1,02) ja Prantsusmaa (0,98).

Rootsis on tänase, 29. mai seisuga tuvastatud 36 476 koroonaga nakatumist ja 4350 koroonasurma. Rootsi meedias on avaldatud kahtlust riigi koroonastrateegia õigsuse osas, kuna paljud riigid on rootslastele oma piirid sulgenud. Küpros näiteks lubab külastajaid Taanist, Norrast ja Soomest, aga mitte Rootsist.

Sweden has the highest death rate per head than any country this week

The country had 5.59 deaths for every million people on a rolling seven day average in the week to May 29 That rate is 11 times higher than the world average of 0.49 deaths, stats show Sweden shunned lockdown, keeping most schools, restaurants and shops open Here’s how to help people impacted by Covid-19 Sweden has the highest coronavirus death rate per capita than any country in the world over the past seven days.

Kommentaarid
(Külastatud 2,767 korda, 1 külastust täna)