KOLE: Rootsi on koroonale alla jäämas, riik paiskab võitlusse haigusega 10 000 meedikut lisaks

Rootsis oli täna kolmapäeval, 13. mail kole koroonapäev, mil registreeriti korraga 147 koroonasurma, suurim hulk viimase 3 nädala jooksul. Uute nakatumiste hulk ei näita Rootsis samuti raugemist, täna tuli juurde 637 uut nakatumist.

Kokku on Rootsis tuvastatud 3460 koroonasurma ja 27 909 nakatumist. Viimati oli Rootsis nii hull päev 21. aprill, mil registreeriti 185 koroonasurma ja 545 uut nakatumist. Rootsi võimud kavatsevad värvata 10 000 uut meedikut, et tulla toime laastava haigusega, vahendab Daily Mail.

Meedikute värbamine sündis pärast vastavat kokkulepet Rootsis valitsuse, suurima ametiühingu Kommunal ja omavalitsuste vahel.

Rootsis on pooled koroonasurmad tuvastatud hooldekodudes, kuna viirus on levinud hooldekodudesse. Rootsis valitsus eraldas 2,2 miljardit krooni ehk ligi 200 miljonit eurot, et korraldada uute meedikute väljaõpe töökohal.

Sweden records highest number of coronavirus deaths for three weeks

Sweden has recorded 147 new deaths today, standing at a total of 3,460 deaths The country also has 637 new coronavirus cases, reaching 27,909 cases overall April 21 was the last peak in its daily deaths, when 185 people died from the virus Here’s how to help people impacted by Covid-19 Sweden recorded its highest number of coronavirus deaths in three weeks, with 147 more fatalities.

Kommentaarid
(Külastatud 4,760 korda, 1 külastust täna)