Juba kolmas Vene arst kukkus aknast välja – pärast seda, kui oli kurtnud kaitsevahendite puuduse üle

Vene arst Aleksander Šulepov kukkus aknast välja pärast seda, kui kurtis Voroneži haiglas kaitsevahendite puuduse üle. Samuti sunniti teda haigena tööl käima.

37-aastane kiirabiarst võitleb koljumurruga oma elu eest pärast seda, kui kukkus välja haigla teise korruse aknast. Enne seda olid surnuks kaks Vene arsti, kes samuti aknast välja kukkusid, vahendab Daily Mail.

Venemaal registreeriti täna, pühapäeval 10 633 uut koroonaga nakatumist ja 58 uut koroonasurma. Kokku on Venemaal tuvastatud 134 687 koroonaga nakatumist ja 1280 koroonasurma. Arvatakse, et nakatumiste ja surmade arv on suuremad kui näitavad ametlikud numbrid.

Third Russian doctor plunges from coronavirus hospital window

Alexander Shulepov had warned about PPE shortages in Voronezh city, Russia He is now fighting for his life after plunging from a second floor window Two senior doctors in Russia died recently after falling from hospital windows It came amid reports they challenged superiors over a lack of PPE for patients Here’s how to help people impacted by Covid-19 A third Russian doctor has plunged from a hospital window after complaining about medics facing intolerable coronavirus pressures.

Kommentaarid
(Külastatud 4,429 korda, 1 külastust täna)