Hull lugu: Saksamaal hüppas peale koolide avamist koroonaga nakatumiste arv taas üles

Saksamaal hüppas peale koolide ja poodide avamist nakatumiste arv taas üles, mistõttu on tekkinud hirm, et epideemia üle kaob kontroll. Nakatumiste kordaja R0, mis peaks olema alla 1, tõusis üle pika aja 1,1 peale.

Saksa haiguste kontrolli keskus, Robert Kochi instituut tuvastas, et nakatumiste kordaja on tõusnud üle 1, mis tähendab, et epideemia taas laieneb. Saksamaa kantsler Angela Merkel andis korralduse tõmmata taas pidurit, kui nakatumiste arv kasvama hakkab, vahendab Daily Mail.

Saksamaal oli eile laupäeval palju inimesi tänavatel, millega seoses kardetakse, et epideemia lööb taas lõkkele. Täna pühapäeval tuli Saksamaal juurde 667 uut nakatumist ja 26 koroonasurma.

Saksamaal on aga raske uusi piiranguid kehtestada, kuna inimesed on muutunud rahutuks. Eile laupäeval ajas märulipolitsei Berliinis laiali mitusada inimest, kes tulid tänavale piirangute vastu meelt avaldama.

New coronavirus infections accelerate in Germany

The R number has risen to 1.1 The Robert Koch Institute for disease control said When that figure goes above 1, it means the number of infections is growing Chancellor Angela Merkel has opened shops and many have returned to school She launched an ‘emergency brake’ to allow for the reimposition of restrictions Here’s how to help people impacted by Covid-19 New coronavirus infections are accelerating again in Germany just days after its leaders loosened social restrictions, raising concerns that the pandemic could once again slip out of control.

Kommentaarid
(Külastatud 2,329 korda, 1 külastust täna)