Helsingis levib koroonaviirus põhiliselt linna idaosas

Helsingi linn avaldas täna neljapäeval info nakatumiste kohta. Selle kohaselt on nakatumised põhiliselt linna idaosas.

Kõige rohkem on Helsingis nakatumisi piirkondades Itäkeskus-Marjaniemi ja Kontula-Vesala. Samas on Helsingis täheldatud uute nakatumiste arvu vähenemist, vahendab Helsingin Sanomat.

Helsingis on viirus tuvastatud vaid 0,3 protsendil elanikel. Nakatumisi on igas piirkonnas, aga kõige enam linna idaosas. Selles piirkonnas on palju rahvusvähemusi. Helsingis oli 6. mai seisuga tuvastatud 80 koroonasurma.

Helsingin tartuntatilanne | Koronavirustartunnat painottuvat Itä-Helsinkiin – Kartta näyttää todetut tartunnat alueittain

Helsingin kaupunki julkaisi torstaina tuoreet tilastot koronavirustapauksista alueittain. Suhteellisesti eniten koronavirusta on todettu Helsingissä Itäkeskus-Marjaniemi-alueella ja Kontula-Vesala-alueella. Kartta näyttää todettujen koronavirustapausten levinneisyyden kaupungissa. Kartan tartuntalukemat postinumeroalueittain on saatu Helsingin kaupungilta ja perustuvat tilanteeseen 6. toukokuuta. Itäkeskuksen ja Marjaniemen postinumeroalueella todettuja tartuntoja on nyt 8,4 tuhatta asukasta kohden. Kaikkiaan tartuntoja on alueella todettu 57.

Kommentaarid
(Külastatud 1,400 korda, 1 külastust täna)