Helsingi kesklinna rajatakse hiigelvälikohvik

Helsingi linn loodab kodumaise turismi toel turgutada koroonakriisis räsida saanud söögikohtade äri. Selleks rajatakse kesklinna hiigelvälikohvik.

Soomes avatakse söögikohad järgmisel nädalal. Selleks planeerib Helsingi linn kesklinna Senativäljakule hiigelvälikohvikut, et julgustada inimesi rohkem väljas sööma, vahendab MTV.

Helsingi linnapea Jan Vapaavuori loodab, et kodumaine turist leiab suvel tee pealinna Helsingisse. Söögikohad on Helsingi jaoks väga olulised. Inimeste suurem aktiivsus on ainus võimalus, kuidas söögikohad ellu jäävad.

Helsingi välikohvikute ala oleks Soome suurim. Selle planeerimine on veel pooleli ja linn annab asja kohta jooksvalt infot.

Helsingi loodab nüüd kodumaiste turistide peale, kuna välismaalased koroonakriisi tõttu Soome ei pääse. Helsingi söögikohtades käisid muidu välismaalased, aga olukorras, kus neid pole loodetakse kodumaiste külastajate peale. Kui New Yorki, Londonisse või Stockholmi minna ei saa, siis lähim suurem koht, kuhu saab minna on Helsingi. Vapaavuori kutsub kõiki soomlasi suvel Helsingisse.

Kommentaarid
(Külastatud 628 korda, 1 külastust täna)