Helsingi haiglas on tuvastatud kümneid koroonaga nakatumisi, nüüd testitakse kõiki töötajaid

Helsingis Laakso haiglas on alates 19 märtsist tuvastatud haigla töötajatel kokku 69 koroonaviirusega nakatumist. Kolmandik nakatunutest on paranenud.

Pooled nakatumistest on olnud kolmes osakonnas, kus ravitakse koroonapatsiente. Asjast rääkis Helsingi linnapea Jan Vapaavuori, vahendab Yle.

Lisaks töötajatele on väljaspool koroonaosakondi saanud nakkuse veel 14 patsienti. Nüüd testitakse ettevaatusabinõuna kõiki haigla töötajaid. Proovid võetakse ka vaevusteta töötajatelt ja neid on võetud juba ligi 500. Kõik haigestunud on isoleeritud ja nendega kokku puutunud töötajad on suunatud koju karantiini. Töötajatele on öeldud, et tööle saab tulla ainult ilma haigusnähtudeta.

Laakson sairaalassa kymmeniä koronavirustartuntoja – koko henkilökunta testataan

Kaikki sairaalassa työskentelevät 800 ihmistä testataan taudin varalta. Helsingissä Laakson sairaalassa on todettu henkilökunnalla 69 koronavirustartuntaa maaliskuun 19. päivästä lähtien. Kolmasosa sairastuneista on jo parantunut. Noin puolet tartunnoista on todettu kolmella osastolla, joilla hoidetaan koronaan sairastuneita potilaita. Asiasta kertoi Helsingin pormestari Jan Vapaavuori Helsinki-kanavalla (siirryt toiseen palveluun) pitämässään tiedotustilaisuudessa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,911 korda, 1 külastust täna)