Helsingi 7-ruutmeetrisele korterile leiti üürnik ühe päevaga.

Mõni aeg tagasi oli Helsingis Alppilas müügis 7-ruutmeetrine korter ja see läks kaubaks 100 000 euro eest. Nüüd üüriti see korter kohe välja hinnaga 499 eurot kuus.

Korter asub hea koha peal, kaubanduskeskus Tripla on kohe lähedal, tramm läheb ukse eest ja samas kvartalis on 24/7 avatud Alepa pood, vahendab Iltalehti.

Korter nii väike ei tundugi, sest planeering on hea ja lae kõrgus on 3 meetrit. Korteris on olemas kõik vajalik nagu dušš, tualett ja köök. Köögis just kõike vajalikku pole, aga seal on induktsioonpliit ja sügavkülmaga külmkapp.

Korteri omanikul on juba varasemast üks 11-ruutmeetrine korter ja nüüd soetati veel üks väike korter. Korteris on kapp, kuhu mahuvad vajalikud riided ja muud asjad. Lisaks on veel panipaik lae all, kuhu saab vajadusel panna madratsi ja sinna magama minna. Lisaks kuuluvad korteri juurde suur kelder ja hoiuruum.

Korteri üüri kuulutus oli vaid üks päev üleval Facebooki grupis Vuokra-asunnot Helsinki ja juba leidus huviline. Üüri suurus on 499 eurot kuus. Hea hinnaga üürikorterid lähevad väga kiiresti.

Helsinkiläiseen 7 neliön miniyksiöön löytyi vuokralainen päivässä – näin paljon asuminen tilaihmeessä maksaa

Vuokrahinta on Ossi Hakansuun mukaan 499 euroa kuussa. Iltalehti uutisoi pari viikkoa sitten Alppilassa myynnissä olevasta yksiöstä, joka oli kooltaan harvinaisen pieni: 7 neliötä. Tilaihmettä kaupattiin verkossa pyyntihintaan 59 000 euroa. Asunnon osti lopulta liiketoimintapäällikkönä työskentelevä Ossi Hakansuu, joka kertoo hankkineensa asunnon sijoituskohteeksi yhdessä vaimonsa kanssa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,696 korda, 1 külastust täna)