Euroopas on 5 riiki, kus koroonaga nakatumised pole hakanud vähenema

Euroopas on 5 riiki, kus koroonaviirusega nakatumised pole hakanud langema. Need riigid on: Suurbritannia, Poola, Bulgaaria, Rumeenia ja Rootsi.

Üks kehvemaid on olukord Suurbritannias, kus uute nakatumiste hulk pole viimase 14 päeva jooksul sugugi langenud, vahendab Daily Mail.

Suurbritannias tuvastati eile esmaspäeval 3985 uut nakatumist. Saksamaal, kus on rohkem elanikke, pole olnud nii palju nakatumisi – seal on alla 1000 uue nakatumise päevas. Itaalias ja Hispaanias on olnud samuti vähem uusi nakatumisi.

Samalaadne kõrge nakatumine on Rootsis, kus on väiksemad piirangud. Samas pole Rootsis, Suurbritannias, Poolas ja Rumeenias uute nakatumiste arv kasvanud, aga Bulgaarias nakatumiste arv kasvab.

Kõigis ülejäänud riikides on uued nakatumised languses. See näitab, et nakatumiste tipp on möödas. Euroopa 31 riigis on ametlikult tuvastatud eilse esmaspäevase seisuga üle 1,1 miljoni koroonaga nakatumise. Euroopas on koroona tagajärjel fikseeritud üle 136 000 koroonasurma. Tegelikud numbrid arvatakse olevat märksa suuremad.

EU says Britain is not seeing downward trend in coronavirus cases

EU disease agency chief said Britain had seen ‘no substantial changes’ recently She named Poland, Bulgaria, Romania and Sweden as others who are behind UK’s daily rate of increase has been higher than in Spain, Italy or Germany Here’s how to help people impacted by Covid-19 The UK is behind most of Europe in bringing the coronavirus pandemic under control, the head of the EU’s disease control agency has said.

Kommentaarid
(Külastatud 2,311 korda, 1 külastust täna)