Espoos plahvatanud korterist leitud mees oli kaotanud töö ja elamise

Espoos Mäkkyläs plahvatanud korteris elanud 41-aastane mees oli enne seda kaotanud oma töö ja elamise. Ta leiti korterist surnuna.

Mees elas 37,5-ruutmeetrises ühetoalises korteris. Mees oli elanud korteris üürnikuna 15 aastat, vahendab Ilta-Sanomat.

Paar aastat tagasi kaotas mees töö, sellest said alguse rahaprobleemid. Siis tulid probleemid üüri tasumisega. Üürileandja nõudis lepingu lõpetamist kohtu kaudu.

Kohus tegi otsuse veebruaris. Kohus andi mehele korralduse korter viivitamatult vabastada, maksta võlgu olev üürisumma ja kompenseerida vahetatud ukselukk. Üüri ja vee eest oli maksmata alates 2019. aasta jaanuarist. Üürileandja ei saanud enam mehega ühendust ja ta ei saanud oma võtmega enam ust lahti. Kohtu otsus oli jõustunud.

Surnud 41-aastane mees oli kohtu all ka seoses krediitkaardivõlaga. MasterCard oli mehe 2300 euro suuruse võla pärast kohtusse andnud.

Keskkriminaalpolitsei info kohaselt plahvatas lõhkekeha, kui politseinikud ukse avasid. Korterist surnuna leitud 41-aastase mehe hobiks oli elektroonika. Teadaolevalt oli mees teinud enesetapu juba enne plahvatust.

Mäkkylän räjähdysasunnosta löytynyt 41-vuotias oli menettänyt työn ja asunnon

Espoon Mäkkylän räjähdysasunnossa asui 41-vuotias mies. Hänet löydettiin asunnosta kuolleena. Asunto on 37,5-neliöinen yksiö. Mies on IS:n tietojen mukaan asunut huoneistossa vuokralaisena noin 13 vuotta. Pari vuotta sitten mies jäi työttömäksi, mistä alkoivat rahavaikeudet. Siihen asti ongelmitta sujunut vuokrasuhde ajautui vaikeuksiin ja vuokranantaja haki vuokrasuhteen purkua käräjäoikeudessa.

Kommentaarid
(Külastatud 967 korda, 1 külastust täna)