Donald Trump: Koroonaviirus on pärit Hiina Wuhani laborist

USA president Donald Trump ütles, et ta on näinud tõendeid selle kohta, et koroonaviirus on pärit Hiinast Wuhani laborist.

Trump ütles ühtlasi, et Hiinal oli võimalik viiruse levik peatada, või lasta sel levida. Trump ütles, et ta on kindel, et viirus pärineb Wuhani viroloogiainstituudist. Trumpi väitel on asja uurinud USA julgeolekuasutused, vahendab Sky News.

Trump ütles, et see saadakse teada, kust viirus on pärit ja Hiina võib selle isegi üles tunnistada. Vastates küsimusele, kas ta on näinud asja kohta tõendeid, ütles Trump, et jah on. Täpsustava küsimuse peale tõendite kohta ütles Trump, et ta ei tohi seda avaldada.

Coronavirus: Trump says COVID-19 virus came from Wuhan lab – but he won’t reveal evidence

US President Donald Trump claims he has seen evidence that the coronavirus that causes COVID-19 originated in a Wuhan laboratory. Speaking at a White House news conference he said China either could not stop spread of the virus, or let it spread.

Kommentaarid
(Külastatud 873 korda, 1 külastust täna)