Ameeriklane, kes arvas, et koroonaviiruse jutt on meedias ülepaisutatud asi, muutis oma meelt, kui jäi koos naisega haigeks

Florida mees Brian Hitchens ütles, et arvas, et koroonaviirus on üle paisutatud teema, aga muutis oma meelt pärast seda, kui jäi koos naisega haigeks.

46-aastane mees märkis varasemates sotsiaalmeedia sissekannetes, et jutt viirus kohta on üle paisutatud ning ta ei karda midagi, kuna teab, et Jumal kaitseb teda nakatumise eest. Alates aprilli keskpaigast aga haigestusid nii mees ise kui tema abikaasa, vahendab NBC News.

Pärast nädalast põdemist kodus paigutati nii Brian kui tema abikaasa Erin haiglasse. Pärast ravi Palm Beach Gardensi haiglas märkis mees sotsiaalmeedias, et oli üks neist, kes arvas, et koroonaviirus on meedias ülepaisutatud asi. See arvamus aga muutus, kui ta haigestus ja ei suutnud enam tööd teha. Ta tunnistas, et tal oli ainult niipalju jõudu, et sõita koos naisega autoga haiglasse, kus neil tuvastati koroonaviirus.

Mees tunnistas, et ta võeti koos naisega kohe haiglasse sisse ja nad paigutati intensiivi. Mehe olukord läks paremaks, aga naise seisund kehvenes nii, et ta uinutati ja pandi hingamisaparaadi alla. Mees tundis end paremini alles 12. mail, kui ta oli haiglas olnud 3 nädalat. Mehel on jätkuvalt kopsupõletik. Naine on aga jätkuvalt narkoosis ja hingamisaparaadi all. Mees tunnistas, et ta kardab, et naine ei pea vastu ja sureb.

Mees ütleb nüüd, et see haigus pole naljaasi ning ametkondade soovitusi tuleb võtta väga tõsiselt. Mees tunnistab, et oleks pidanud kandma maski, aga ta ei teinud seda ja see oli viga. Mees palub kõiki teisi inimesi, et nad ei oleks nii rumalad nagu tema oli ja suhtus haigusesse hooletult. Mees loodab nüüd, et Jumal ja naine talle andestavad.

He thought the coronavirus was ‘a fake crisis.’ Then he contracted it.

A Florida man who thought the coronavirus was “a fake crisis” has changed his mind after he and his wife contracted COVID-19. Brian Hitchens, a rideshare driver who lives in Jupiter, downplayed the seriousness of the coronavirus in Facebook posts in March and April.

Kommentaarid
(Külastatud 2,367 korda, 1 külastust täna)