VIDEO: Naine sünnitas avarii teinud autos, aga laps kadus istme alla ära

USA Georgia osariigi politsei tegi käesoleva nädala algul erakordse avastuse – nimelt leiti üles avarii teinud autos sündinud laps.

Lapse emal Crystan Graham’il algas sünnitus esmaspäeval. Tema ema Krystal Jones üritas autoga haiglasse sõita. Tee oli märg ja Chevy Tahoe kaotas juhitavuse ning sõitis sisse tee ääres asuvasse hindu templisse, vahendab Fox 5.

Samal ajal, kui auto tegi avarii, sünnitas Crystan auto tagaistmel tütre. Ainus probleem oli, et pimedas ei leidnud ta last enam üles. Kui politseinik Danny Bride sündmuskohale jõudis, küsis ta, kus on laps. Samal ajal filmis juhtunut tema keha küljes olev kaamera. Krystal Jones vastas, et ei tea, nad tahtsid kiiresti haiglasse jõuda.

Politseinik küsis siis, et kus laps oli. „Kõhus,” vastas Jones, „ta sünnitas.”

Õnneks oli politseinik Bride kohe sealsamas ligidal, kui õnnetus juhtus. Temaga koos oli teine politseinik Cepeda Huff. Politseiseersant Matt Madden saabus mõni hetk hiljem.

„Algul arvasime, et laps lendas autost välja, kuna auto taga oli nii palju prahti,” rääkis Bride, „küsimus oli, kas laps lendas istme alla või autost välja.”

Maasturi aknad purunesid avarii käigus. Politseinik Huff otsis taskulambiga auto ümbrusest, aga midagi eriti polnud näha. Georgias on punakas muld ja seetõttu kahtlustati, et laps on kusagil pori sees, nii et teda pole näha.

Bride soovitas Huffil vaadata keskmise istmerea alla. Ta ütles, et ta oli enda arust näinud seal nabanööri. Laps oligi seal. Ja elus. Tagaistmelt keskmise istmerea alla oli vähe maad. Laps oli seal väikses taskus ja ta leiti sealt üles.

Politseinik Huff võttis lapse üles ja hoidis teda õrnalt. Pärast seda anti laps üle kiirabile, kes samas juba ootas. Pärast seda anti värskele emale ja vanaemale teada, et kõik on korras. „Me saime teie lapse kätte,” ütles Bride, „temaga on kõik korras. Ta hingab ja liigutab.”

„Tänan, Jeesus,” ütles Jones, „ta on elus.”

Väike Cea Anderson toibub nüüd haiglas. Ema on haiglast välja saanud. Vanaema nimetas kolme appi tõtanud politseinikku ingliteks. Politseinik Bride ütles, et vahetus oli just lõppemas, aga ta juhtus olema õigel ajal õiges kohas. Ja oskas, loomulikult vaadata ka õigesse kohta.

Kommentaarid
(Külastatud 1,251 korda, 1 külastust täna)